Kapcsolat

Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Batthyány u. 9.
Telefon:
+3683360120
E-mail:
zgrotkonyvtar@gmail.com
Facebook Nyitvatartás


Kovács Emőke: Könyvbemutató - Balatoni impressziók

2020.10.08. 17:00

Az Országos Könyvtári Napokon Kovács Emőke - 19. és 20. század-kutató történésszel találkozhatunk, aki Balatonról szóló könyveiben és írásaiban hétköznapi és történelmi sorsokat, és az életmódtörténetet mutatja be a tónál és környékén. 

 

Dr. Kovács Emőke tartott érdekes, színvonalas előadást (Könyvbemutatót) október 8-án, az Országos Könyvtári Napok alkalmából Zalaszentgróton, a Városi Könyvtár és Művelődési Központban.
"A Balaton összeköt" -mondta és igazi balatoni értékmentőnek vallja magát a somogyi származású történész, akitől könyvtári könyveket és kedves aláírásokat kaptunk, olvasók.
Balatoni impressziók című, szépséges kiadványú könyvét mutatta be és érdekes sorsokról, történetekről mesélt a Balaton mentén. A könyvében elolvashatóak ezek a történetek és megismerhetünk ismert és kevésbé ismert személyeket, írókat, művészeket, akik kötődtek a Balatonhoz. Könyvei több példányban kölcsönözhetőek a Könyvtárból. A Balatoni impressziókat Fekti Vera szép akvarellfestményei illusztrálják. Az írónő nagyon kedves volt, előadás után kérdezhettek tőle a jelenlévők. Reméljük a jövőben is sok szép kulturális programunk valósulhat meg.

Képek lent, a Galériában:


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót - Magyar