Kapcsolat

Városi Könyvtár és Városi Művelődési Központ

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Batthyány u. 9.
Telefon:
+3683360120
E-mail:
zgrotkonyvtar@gmail.com
Facebook Nyitvatartás


Made in Hungária - Musical

2023.05.31. 19:00

A Jegy.hu oldalon és a Városi Könyvtárban is foglalható jegy a Városi Művelődési Központ és a komáromi Magyarock Dalszínház nívós, Made in Hungária előadására Május 31-én, Szerdán, 19 órakor.

Nálunk az 1., 4. és az 5. sorban foglalhatóak a helyek.
Fenyő-Tasnádi: MADE IN HUNGÁRIA (musical)
A hatvanas évek elején disszidál, majd költözik haza egy tipikus angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Rickybe eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii ing, a Ballantines és mindenek előtt a rock and roll. A kinti élmények és egy megszállott lemezgyűjtő rádióműszerész hatására elhatározza: zenekart alapít. Cipős dobozból, éjjeli szekrényből erősítőt eszkábálnak, s már nem is kell más, csak néhány jó haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll. És létrejött a Hungária.
A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű előadása, mely a 2009-es bemutatója óta töretlen siker.
Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel, Vizeli Csaba, Mészáros Tamás, Ondrik János/Szarvas Balázs, P.Petőcz András/Háda János, Kuczmann Ágnes/Tóth Dorottya, Gerdesits Ferenc, Bodnár Vivien, Enyingi Zsófia, Budai Márton, Szabó Dávid, Gieler Csaba
Időtartam: 120 perc (2 felvonás)


Vissza az előző oldalra!
Városi Könyvtár és Városi Művelődési Központ - Magyar