Kapcsolat

Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Batthyány u. 9.
Telefon:
+3683360120
E-mail:
zgrotkonyvtar@gmail.com
Facebook Nyitvatartás


Olvasóklub: alakuló találkozás a Könyvtárban

2020.08.14. 18:00

Szeretsz olvasni? Nem tudod, mit vagy hogyan olvass? Szeretettel várunk a Szentgróti Könyvklub alakuló ülésén, melyen szívesen megmutatok bármit a Könyvtárban és kötetlenül ajánlhatunk egymásnak jó könyveket, felejthetetlen olvasmányokat. Adhatunk egymásnak ötleteket...beszélgethetünk a könyvekről. Nincs kötelező olvasmány, csak ötletek, javaslatok, akinek kedve van, felolvashat, tarthat élménybeszámolót..a könyvtár egyedi hangulata adhatja a hátteret. Gyere el, ha van kedved beszélgetni, vagy csak meghallgatni egymást, megismerni könyveket, tájékozódni az irodalomban..

Augusztus 14-én, Pénteken, 18 órakor megalakult a Városi Könyvtár és Művelődési Központ Olvasóklubja.
A Könyvklub azért jó, mert kötetlenül beszélgethetünk kedvenc olvasmányélményeinkről. Elmeséltük egymásnak mit olvasunk éppen, és mik voltak életünk meghatározó könyvei.
Hozhatunk magunkkal saját könyvet, megmutatni a többieknek. Jól szórakoztunk és elhatároztuk, hogy minden hónapban találkozunk és kijelölünk egy közös olvasmányt is megbeszélni, amely legközelebb A kis herceg lesz Antoine de Saint-Exupéry-től. A legközelebbi alkalom Szeptember 18-án Pénteken, 18 órakor lesz. Ha van kedvetek hozzá, gyertek Ti is, akik érdeklődtök a könyvek és az irodalom iránt, mert egyre több olvasmányt ismerhetünk meg, ajánlhatunk egymásnak és így olvashatunk olyan könyveket is, amit mindig is szerettünk volna.

 


Csatolt fájl(ok)

cikk.jpg   [115,68KB]

Vissza az előző oldalra!
Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót - Magyar