Kapcsolat

Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Batthyány u. 9.
Telefon:
+3683360120
E-mail:
zgrotkonyvtar@gmail.com
Facebook Nyitvatartás


Szentgróti Könyvklub 2. alkalom

2020.09.18. 18:00

Szeptember 18-án, 18 órakor ismét összejövünk a Könyvtárban olvasmányainkról beszélgetni. Hozhatjuk kedvenc könyveinket, aktuális olvasmányunkat. Felfedezhetjük a Könyvtárat, újabb könyvajánló listákat is megismerhetünk. Közös könyvünkről, A kis hercegről fogunk beszélgetni, és felolvasni részleteket belőle. Bárkit szívesen látunk, akit érdekel a könyvek világa. A témák spontán alakulnak ki, egy jó társaság és szép és vidám őszi program lehet.

 

Szeptember 18-án tartottuk Szentgróti Olvasóklubunk 2. összejövetelét.
A maszk ellenére is egy nagyon jó beszélgetés alakult ki közös olvasmányunkról, A kis hercegről, egy gyerekszemmel is látni képes, és költőien író írótól, Antoine de Saint-Exupéry-től. Különböző fordításokat is összevetettünk. Volt, aki még nem olvasta a könyvet, volt, akinek már többszöri olvasás, de mindannyian egyetértettünk, hogy valódi, értékes kincset, maradandó olvasási élményt jelentett. Fel is olvastunk részleteket és megbeszéltük a jellegzetes szereplőket és bölcsességeit.
Olvasóklubunk új tagokkal is bővült, és hálásan hallgattuk, hogy ők mit szeretnek olvasni, vagy a könyvajánlásokat.

A következő alkalom Október 16-án, pénteken, 17 órakor lesz, amikor Szabó Magda Abigél című regényéről fogunk beszélgetni. Bárkit szívesen látunk, akit érdekel a könyvek világa.Vissza az előző oldalra!
Városi Könyvtár és Művelődési- Felnőttképzési Központ Zalaszentgrót - Magyar